Rüyada gözünden iltihap aktığını görmek

Rüyada gözünden iltihap aktığını görmek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gözünden iltihap aktığını gördüyseniz:

  • Gereken tedbirleri alın.

Rüyada gözünden iltihap aktığını görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada vücuttan iltihap aktığını görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, gözünün yaşını sileceğine delalettir.

Rüyada ayağından iltihap aktığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalet eder.

Rüyada göğsünden iltihap aktığını görmek manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına alamet eder.

Rüyada iltihap akması görmek rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulaktan iltihap aktığını görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada memeden iltihap aktığını görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments