Rüyada çok hasta görmek

Rüyada çok hasta görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok hasta gördüyseniz:

  • Aşırı derecede alıngan olmanız olasıdır.

Rüyada yatakta hasta kadın görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastalanmış bebek görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada hasta teyze görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına işaret eder.

Rüyada baba hasta görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada hasta birine kan vermek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada kalbinden hasta olduğunu görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öğretmenini hasta görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, tüm parasını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasta beyaz köpek görmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments