Rüyada secdeye kapanmak

Rüyada secdeye kapanmak maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, büyük başarılara imza atılacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına alamet eder.

Rüyada secdeye kapanmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlamalara yol açan bir tutum içine girer ya da sessiz kalırsanız, zorlanacağınız bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada secdeye kapanıp ağlamak iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada secdeye kapanmak hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, kudret ve destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını secdede görmek yetkili bir göreve atanacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına yorulur.

Rüyada kabede secde etmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağlayarak secde etmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada secdede dua etmek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camide secde etmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada insana secde etmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments