Rüyada lağıma batmak

Rüyada lağıma batmak sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, insanları kandıracağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada lağıma batmak gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ortamlar oluşabilir.

Rüyada lağım suyuna batmak zor durumların el birliği ile aşılacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada lağıma batmak çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, cesaretini yeninden toplayacağına delalet eder.

Rüyada lağım pisliği görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına rivayet eder.

Rüyada lağım görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, işlerin büyük kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada beyaz lağım faresi görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada lağım karıştırmak şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına yorulur.

Rüyada lağımlı suya düşmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına delalet eder.

Rüyada lağım kokusu duymak aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments