Rüyada denizde kuma batmak

Rüyada denizde kuma batmak sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, makam ve söz sahibi olacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada denizde kuma batmak gördüyseniz:

  • Bilgi toplamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada denizde kuma batmak kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına işarettir.

Rüyada denizde kuma gömülmek çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada denizde dibe batmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin içine batmak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine inanılır.

Rüyada deniz kumuna batmak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada denizde batmak ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemiyle denize batmak geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada denize batmak alınan borçların ödenemeyeceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments