Rüyada göz kapağı kesmek

Rüyada göz kapağı kesmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına tabir olunur.

Rüyada göz kapağı kesmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ihmal etmeyin.

Rüyada göz kapağı kesmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına delalettir.

Rüyada göz kapağını görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, tartışmalı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada göz kapağının şiştiğini görmek sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine işaret eder.

Rüyada göz kapaklarını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine delalet eder.

Rüyada göz kapağı görmek markasını duyuracağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz kapağında yara görmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına tabir olunur.

Rüyada göz kapağını dikmek sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine alamet eder.

Rüyada göz kapağını açamamak insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments