Rüyada göz kapağını dikmek

Rüyada göz kapağını dikmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine, mallarının artacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Rüyada göz kapağını dikmek gördüyseniz:

  • Evde bütçe yapmanıza yardım edebilecek olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada göz kapağını dikmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada göz kapağında yara görmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada göz kapağı görmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, zengin bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada göz kapağının şiştiğini görmek hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada göz kapaklarını görmek ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göz kapağını açamamak sevdiği birini kırmaya, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine delalettir.

Rüyada göz kapağı kesmek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına inanılır.

Rüyada göz kapağını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments