Rüyada göz kapağı görmek

Rüyada göz kapağı görmek kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, planların tutmayacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine yorulur.

Rüyada göz kapağı gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi bilmeniz özel yaşamınızda gerekli değişiklikleri yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada göz kapağının şiştiğini görmek büyük atılımlarda bulunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada göz kapağında yara görmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına işaret etmektedir.

Rüyada göz kapağı kesmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına işaret eder.

Rüyada göz kapağını dikmek çok büyük başarı kazanacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada göz kapağını görmek hayırlı bir döneme girileceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada göz kapağı görmek hastalanacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada göz kapağını açamamak işsiz ve ekmeksiz kalacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Rüyada göz kapaklarını görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments