Rüyada görümceyi hamile görmek

Rüyada görümceyi hamile görmek bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına inanılır.

Rüyada görümceyi hamile gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizin gidişatı veya pek çok sayıda girişiminiz istediğiniz şekilde ilerlemeye başladığının sinyallerini vermeye başlayabilir.

Rüyada görümceyi hamile görmek her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada görümcenin hamile olduğunu görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görümce hamile görmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine işaret eder.

Rüyada görümcemi hamile görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada görümceni hamile görmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına delalettir.

Rüyada görümcesini hamile görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada görümceyi ağlarken görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada görümceden para almak anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments