Rüyada görümcenin hamile olduğunu görmek

Rüyada görümcenin hamile olduğunu görmek hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, işlerinin yarıda kalacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine alamet eder.

Rüyada görümcenin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Fikirleriniz konusunda ısrarcı olmamanızda fayda var.

Rüyada görümcenin hamile olduğunu görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, verimliliğinin de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada görümcemi hamile görmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada görümceni hamile görmek sevineceğine, bir bebek sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada görümce hamile görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine alamet eder.

Rüyada görümceyi hamile görmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına alamet eder.

Rüyada görümcesini hamile görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine delalet etmektedir.

Rüyada görümceyi dövmek ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, başka kimselere de yardım edeceğine inanılır.

Rüyada görümceye sarılmak canının ve malının garantide olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments