Rüyada görümce hamile görmek

Rüyada görümce hamile görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına inanılır.

Rüyada görümce hamile gördüyseniz:

  • Uzun yolculuklara çıkabilirsiniz.

Rüyada görümcenin hamile olduğunu görmek gülen yüzünün hiç solmayacağına, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada görümcemi hamile görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, kazançlı kapıların açılacağına delalet eder.

Rüyada görümce hamile görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada görümceyi hamile görmek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına delalettir.

Rüyada görümcesini hamile görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına işaret eder.

Rüyada görümceni hamile görmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine tabir olunur.

Rüyada görümcenin evlendiğini görmek kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına işarettir.

Rüyada görümceyle tartışma görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments