Rüyada görümceyi ağlarken görmek

Rüyada görümceyi ağlarken görmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada görümceyi ağlarken gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alan kişilerden uzak durun.

Rüyada görümceyi ağlarken görmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada görümceden hediye almak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş görümce görmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş görümceyi görmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada görümceye sarılmak zararların yakında telafi edileceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına rivayet eder.

Rüyada görümceyle tartışmak para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına delalet eder.

Rüyada görümceyi hasta görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine alamet eder.

Rüyada görümce ve kaynana görmek büyük tartışmalara gireceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments