Rüyada görümcemi hamile görmek

Rüyada görümcemi hamile görmek kazançlı adımlar atılacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada görümcemi hamile gördüyseniz:

  • Hayatı basite alın.

Rüyada görümceyi hamile görmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada görümceni hamile görmek büyük başarıla kazanacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada görümcemi hamile görmek eve kapanıp, kendine döneceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına alamet eder.

Rüyada görümce hamile görmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada görümcenin hamile olduğunu görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görümcesini hamile görmek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, başarılarının her geçen gün artacağına rivayet eder.

Rüyada görümce dövmek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada görümcenin çocuğunu görmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments