Rüyada görümceye gitmek

Rüyada görümceye gitmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, rahat edeceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, kısmetlerinin de kapanacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, muradınıza ereceğinize işaret etmektedir.

Rüyada görümceye gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler işlerinizi engellemeye çalışabilirler veya size karşı çıkmak konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada görümceye gitmek ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, siparişlerinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş görümceyi görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada görümceden hediye almak sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, iyilik ve hayır bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada görümcenin ağladığını görmek maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine tabir olunur.

Rüyada görümceyi ağlarken görmek aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına yorulur.

Rüyada görümcenin kızını görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada görümcenin düğününü görmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayınvalide ve görümce görmek eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments