Rüyada görümcesini gülerken görmek

Rüyada görümcesini gülerken görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada görümcesini gülerken gördüyseniz:

  • Bazı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada görümcesini gülerken görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada görümcesini öpmek sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada ölmüş görümcesini görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına inanılır.

Rüyada müstakbel görümce görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada görümceye gitmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada görümceyi gelinlikle görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada görümceyi hamile görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada görümcelerle kavga etmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments