Rüyada gömleğini çıkarmak

Rüyada gömleğini çıkarmak tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına delalet eder.

Rüyada gömleğini çıkarmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı ifade ederken güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada beyaz gömlek çıkarmak hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada gömlek çıkarmak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada gömleğini çıkarmak nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek çıkarmak sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına alamet eder.

Rüyada gömlek giyip çıkarmak ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasına ait gömlek görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına inanılır.

Rüyada kısa kollu gömlek giymek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına delalet eder.

Rüyada temiz gömlek görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments