Rüyada temiz gömlek görmek

Rüyada temiz gömlek görmek tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine işarettir.

Rüyada temiz gömlek gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan dostlarınızdan haber alabilir veya onların ziyaretine gidebilirsiniz.

Rüyada beyaz temiz gömlek görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada temiz beyaz gömlek görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada temiz gömlek görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada açık mavi gömlek görmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak gömlek görmek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz gömlek almak huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına rivayet eder.

Rüyada gömlek üstüne gömlek giymek konfor içinde olacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine beyaz gömlek görmek yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments