Rüyada kısa kollu gömlek giymek

Rüyada kısa kollu gömlek giymek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, kafasının boşalacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada kısa kollu gömlek giymek gördüyseniz:

  • Başka bir konuyla kendinizi avutun veya tatmin edin.

Rüyada kısa kollu gömlek giymek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısa kollu gömlek görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kısa kollu gömlek görmek uğradığı zararların telafi edileceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına işaret eder.

Rüyada kısa gömlek giymek rahatlayacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada kısa kollu elbise giymek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısa kol giymek kişinin eski aşkına geri döneceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kısa gömlek görmek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Rüyada kolu kısa görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments