Rüyada gömlek giyip çıkarmak

Rüyada gömlek giyip çıkarmak kişinin başarısızlığa düşeceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine alamet eder.

Rüyada gömlek giyip çıkarmak gördüyseniz:

  • Sonradan acı çekmemek istiyorsanız, kendinizi ona kaptırmamakta yarar var.

Rüyada gömlek giyip çıkarmak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gömlek çıkarmak yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek çıkarmak büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gömleğini çıkarmak endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine işarettir.

Rüyada gömlek çıkarmak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine işarettir.

Rüyada sarı renk gömlek giymek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Rüyada gömlek dikmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına delalet eder.

Rüyada gömlek ütülerken yakmak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments