Rüyada gölün taşmasını görmek

Rüyada gölün taşmasını görmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada gölün taşmasını gördüyseniz:

  • Kararınızı vermeden önce, duygularınızı sakin şekilde gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada göle taş attığını görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada taşan göl görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gölün taşmasını görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine delalettir.

Rüyada göle taş atmak eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına yorulmaktadır.

Rüyada balıklı göle düşmek sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurumuş gölde balık görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, ticaretinin büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada göl manzarası görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına delalettir.

Rüyada gölün ortasında ev görmek olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments