Rüyada göle taş attığını görmek

Rüyada göle taş attığını görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, haram mal yiyip içeceğine, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına delalettir.

Rüyada göle taş attığını gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda bazı endişelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada göle taş attığını görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada göle taş atmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada taşan göl görmek büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölün taşmasını görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının taş attığını görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin kendine taş attığını görmek büyüyeceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına alamet eder.

Rüyada birinin taş attığını görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denize taş attığını görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, neşenin yerine geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Neslihan

Merhaba rüyamda büyük bir yıkıntı gördüm
Ve derin bir göl vardı bende gole beyaz renkli bir çakıl taşı attım .ve bana bir tavuk hediye edilmişti sonra tavugumu birileri çalmıştı