Rüyada taşan göl görmek

Rüyada taşan göl görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine rivayet eder.

Rüyada taşan göl gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön planda, bir yolculuk söz konusu olabilir.

Rüyada göle taş attığını görmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gölün taşmasını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine rivayet eder.

Rüyada göle taş atmak mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, birçok kişiye yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada taşan göl görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına alamet eder.

Rüyada temiz göl görmek hanesine güneş doğacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kirli gölde yüzmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada göl suyu görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gölde su görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments