Rüyada gölü yüzerek geçmek

Rüyada gölü yüzerek geçmek sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına inanılır.

Rüyada gölü yüzerek geçmek gördüyseniz:

  • Kendinizi meşgul etmeniz olası problemleri engellemenizi sağlayabilir.

Rüyada gölü yüzerek geçmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine yorulur.

Rüyada gölden yüzerek geçmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada gölden yürüyerek geçmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada gölden karşıya geçmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölün üzerinden geçmek ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına işaret eder.

Rüyada gölün üstünden geçmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine delalettir.

Rüyada gölde yüzen birini görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gölde yüzen insan görmek çok başarılı olunacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments