Rüyada gölün üzerinden geçmek

Rüyada gölün üzerinden geçmek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, hayatının bir anda allak bullak olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, aşının da çoğalacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gölün üzerinden geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekten sıkıntı verebilir ya da yıpratıcı olabilir.

Rüyada gölden yürüyerek geçmek hasta olanlar için şifa bulmaya, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gölün üzerinden geçmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine alamet eder.

Rüyada gölden yüzerek geçmek kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada gölden karşıya geçmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada gölün üstünden geçmek şansın yaver gideceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gölü yüzerek geçmek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına inanılır.

Rüyada gölden su içmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gölde tekne görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments