Rüyada başkasının taş attığını görmek

Rüyada başkasının taş attığını görmek çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, çok yıpranacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının taş attığını gördüyseniz:

  • Ek gelir ihtiyacı da doğabilir.

Rüyada birinin bana taş attığını görmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Rüyada birinin kendine taş attığını görmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine inanılır.

Rüyada taş atıp cam kırmak rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine işarettir.

Rüyada denize taş attığını görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına inanılır.

Rüyada suya taş attığını görmek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına yorulur.

Rüyada birinin taş attığını görmek sevdiğine kavuşacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine taş attığını görmek sorunların üzüntülere neden olacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına delalet eder.

Rüyada köpeğe taş attığını görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments