Rüyada birinin taş attığını görmek

Rüyada birinin taş attığını görmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına delalet eder.

Rüyada birinin taş attığını gördüyseniz:

  • Bozulan planlar bizim için daha kısa, faydalı veya karlı yollara girmemizi sağlayabilir.

Rüyada denize taş attığını görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Rüyada göle taş attığını görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına inanılır.

Rüyada taş atıp cam kırmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin bana taş attığını görmek çok daha iyi günler göreceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına işarettir.

Rüyada birinin kendine taş attığını görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada birinin size taş attığını görmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine taş attığını görmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada başkasının taş attığını görmek birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments