Rüyada denize taş attığını görmek

Rüyada denize taş attığını görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denize taş attığını gördüyseniz:

  • Duygularınızı serbest bırakmanız durumunda evde sorunlar söz konusu olabilir.

Rüyada denize taş attığını görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına delalettir.

Rüyada birinin bana taş attığını görmek rahat bir hayata adım atılacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin size taş attığını görmek mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada birinin taş attığını görmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada taş atıp cam kırmak sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada birinin kendine taş attığını görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada suya taş attığını görmek ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada bir kadının taş attığını görmek geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments