Rüyada gol atmak

Rüyada gol atmak kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, sorunlarının yakın bir zamanda allah’ın izni ile son bulacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına delalet eder.

Rüyada gol atmak gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle başarılarınızı kutlayabilirsiniz.

Rüyada gol atmak sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine işarettir.

Rüyada futbol oynayıp gol atmak kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına tabir olunur.

Rüyada futbol maçında gol atmak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada futbolda gol atmak rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalettir.

Rüyada maçta gol atmak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada futbol gol atmak iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına işaret eder.

Rüyada maç yapmak ve gol atmak parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada kaleye gol atmak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments