Rüyada maçta gol atmak

Rüyada maçta gol atmak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına, başarının adım adım yaklaşacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, her şeyin ters gideceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına işaret eder.

Rüyada maçta gol atmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi gösterebilme şansını bulacaksınız.

Rüyada maçta gol atmak kazancın daha da artacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine alamet eder.

Rüyada maç yapmak ve gol atmak kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine rivayet eder.

Rüyada futbol maçında gol atmak maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına inanılır.

Rüyada topla gol atmak disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada futbol oynamak gol atmak kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada top oynamak ve gol atmak o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına rivayet eder.

Rüyada futbol gol atmak rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine tabir olunur.

Rüyada kaleye gol atmak uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments