Rüyada gökyüzünü bulutlu görmek

Rüyada gökyüzünü bulutlu görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünü bulutlu gördüyseniz:

  • Hesapta olmayantesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı bütün olarak değiştirmenize sebep olabilirler.

Rüyada gökyüzü bulut görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünü bulutlu görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde yağmur bulutu görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde siyah bulut görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada bulutlu gökyüzü görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulut görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde bulut görmek adından konuşulur olacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada bulutsuz gökyüzü görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments