Rüyada gökyüzünde yağmur bulutu görmek

Rüyada gökyüzünde yağmur bulutu görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, mevki kaybına uğrayacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, duaların kabul göreceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde yağmur bulutu gördüyseniz:

  • Sosyal aktivitelere katılma, iletişim ağınızı güçlendirme şansını doğru değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada gökyüzünde yağmur bulutu görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulut görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzü bulut görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde kara bulutlar görmek hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde kara bulut görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulutlar görmek hastalıktan şifa bulmaya, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünde bulut görmek alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, içinden çıkılamaz bir hal alacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünü bulutlu görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments