Rüyada bulutlu gökyüzü görmek

Rüyada bulutlu gökyüzü görmek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, bereketli işler yapacağına, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulutlu gökyüzü gördüyseniz:

  • Muhakkak karşılığını göreceksiniz.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulut görmek yeni ve isabetli adımlar atılacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde kara bulutlar görmek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada bulutsuz gökyüzü görmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünü bulutlu görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzü ve bulut görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulutlar görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde yağmur bulutu görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde bulut görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, küslükleri bitireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments