Rüyada gökyüzü bulut görmek

Rüyada gökyüzü bulut görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel günler görüleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına işarettir.

Rüyada gökyüzü bulut gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden sakının.

Rüyada gökyüzü bulut görmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzü ve bulut görmek ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulut görmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde kara bulut görmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünü bulutlu görmek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde siyah bulut görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulutlar görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yağmur bulutu görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments