Rüyada gökyüzünde bulut görmek

Rüyada gökyüzünde bulut görmek çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, endişelerin ve korkuların geçeceğine, sağlığının yerinde olacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde bulut gördüyseniz:

  • Bazı konuların bir kenara itilmesi problemleri büyütebilir.

Rüyada gökyüzünü bulutlu görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde kara bulut görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada bulutsuz gökyüzü görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulutlar görmek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzü ve bulut görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde kara bulutlar görmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzü bulut görmek bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada bulutlu gökyüzü görmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments