Rüyada gökyüzünden aşağıya inmek

Rüyada gökyüzünden aşağıya inmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, işlerdeki karın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağıya inmek gördüyseniz:

  • Yüksek vaatleri olan yeni bir yola girebilirsiniz.

Rüyada gökyüzünden aşağıya inmek çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, hidayete erip huzuru bulacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünden aşağı inmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada çatıdan aşağıya inmek hem eğleneceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan aşağı inmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada pencereden aşağı inmek hastalıkların kalmayacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine yorulur.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada merdivenden aşağıya inmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments