Rüyada gökyüzünde uydu görmek

Rüyada gökyüzünde uydu görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, şansının kötüye gideceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, moralinin düzeleceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde uydu gördüyseniz:

  • Olumlu seçenekleri değerlendirmelisiniz.

Rüyada gökyüzünde uydu görmek afiyete ereceğine, sinirlerinin yıpranacağına işarettir.

Rüyada uydu görmek elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada uydu anteni görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada uydu alıcısı görmek büyük bir özgüven kazanacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına yorulur.

Rüyada uydu çanağı görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağı inmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde beyaz ışık görmek yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, kendisini allah yoluna adayacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde kuran ayetleri görmek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments