Rüyada gökyüzünde uçan melek görmek

Rüyada gökyüzünde uçan melek görmek fesatlıklar içinde kalınacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, hanesine güneş doğacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde uçan melek gördüyseniz:

  • Sevdiğinizin bir dostunuzun sizi araması veya evinize misafir gelmesi mümkündür.

Rüyada gökyüzünde uçan melek görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde melek görmek rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde beyaz melek görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, verimin kaçacağına alamet eder.

Rüyada meleğin uçtuğunu görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sevilen bir dostun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada meleklerin uçtuğunu görmek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, onları gücendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada melek gibi uçtuğunu görmek işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan melek görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına işaret eder.

Rüyada melek uçtuğunu görmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments