Rüyada uçan melek görmek

Rüyada uçan melek görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan melek gördüyseniz:

  • Bazı konuların üzerine gitmek veya bazı sözler sarf etmek konusunda gereğinden fazla sınırsız bir istek duyabilirsiniz.

Rüyada melek uçtuğunu görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada meleğin uçtuğunu görmek rahat erileceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçan melek görmek nahoş sözler işiteceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde uçan melek görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada melek gibi uçtuğunu görmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada meleklerin uçtuğunu görmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine inanılır.

Rüyada siyah melek görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını melek görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments