Rüyada gökten pirinç yağdığını görmek

Rüyada gökten pirinç yağdığını görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada gökten pirinç yağdığını gördüyseniz:

  • Zor kararlar almak zorunda olmanız sizi uykusuz bırakabilir.

Rüyada gökten pirinç yağdığını görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada pirinç yağdığını görmek o kişiye zararının dokunacağına, yeni bir eve sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada gökten kül yağdığını görmek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada gökten pamuk yağdığını görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada gökten balık yağdığını görmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökten kar yağdığını görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada gökten buğday yağdığını görmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments