Rüyada pirinç yağdığını görmek

Rüyada pirinç yağdığını görmek doğru olanı seçeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, büyük kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pirinç yağdığını gördüyseniz:

  • Olayların büyümesini istemiyorsanız, onun fikirlerine katılmıyor da olsanız fazla üstüne varmayın.

Rüyada gökten pirinç yağdığını görmek hem yıpranacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına inanılır.

Rüyada pirinç yağdığını görmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, huzurun bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada pirinçli ıspanak görmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının pirinç pilavı yediğini görmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine inanılır.

Rüyada pirinç atmak hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi yorulur.

Rüyada pirinçte kurt görmek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölüye pirinç vermek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada pirinç kavurduğunu görmek sorunlarını çözebileceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments