Rüyada gökten birinin indiğini görmek

Rüyada gökten birinin indiğini görmek monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, onlara doyasıya sarılacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, ayıplı yolara sapacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine tabir olunur.

Rüyada gökten birinin indiğini gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla ilgili konular su yüzüne çıkabilir.

Rüyada gökten ışık indiğini görmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökten ayet indiğini görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada gökten indiğini görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine delalettir.

Rüyada gökten nur indiğini görmek zor bir hayat sürmeye başlayacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökten koç indiğini görmek darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökten at indiğini görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökten birinin indiğini görmek maneviyatının çökeceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada gökten melek indiğini görmek zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments