Rüyada gökten ayet indiğini görmek

Rüyada gökten ayet indiğini görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine delalettir.

Rüyada gökten ayet indiğini gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen gtmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Rüyada gökten ayet indiğini görmek allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayet indiğini görmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, maddi olanakların artacağına delalet eder.

Rüyada gökten birinin indiğini görmek kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada gökten koç indiğini görmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına işaret eder.

Rüyada gökten ışık indiğini görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, insanları kandıracağına yorulur.

Rüyada gökten melek indiğini görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökten at indiğini görmek tartışmaların kavgaya döneceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada gökten indiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments