Rüyada gökten indiğini görmek

Rüyada gökten indiğini görmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada gökten indiğini gördüyseniz:

  • Size yalan söylenebilir.

Rüyada gökten indiğini görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına işaret eder.

Rüyada gökten ışık indiğini görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına rivayet eder.

Rüyada gökten nur indiğini görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, işinde profesyonel kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökten koç indiğini görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, çok iyi giden işlerin duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökten melek indiğini görmek sağlığını geri kazanacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökten ayet indiğini görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine inanılır.

Rüyada gökten at indiğini görmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Rüyada gökten birinin indiğini görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments