Rüyada gökten at indiğini görmek

Rüyada gökten at indiğini görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, dolandırılacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökten at indiğini gördüyseniz:

  • Bazı münakaşalar yapabilir, dargınlıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada gökten at indiğini görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada gökten ışık indiğini görmek dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökten birinin indiğini görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada gökten ayet indiğini görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına yorulur.

Rüyada gökten koç indiğini görmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına yorulur.

Rüyada gökten nur indiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına rivayet eder.

Rüyada gökten indiğini görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökten melek indiğini görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments