Rüyada gökkuşağının altından geçtiğini görmek

Rüyada gökkuşağının altından geçtiğini görmek başarılarının ve zaferlerinin artacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, zafer elde edileceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına delalettir.

Rüyada gökkuşağının altından geçtiğini gördüyseniz:

  • Parasal aktivitelerde sonuç almaya başlıyorsunuz.

Rüyada gökkuşağının altından geçtiğini görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökkuşağı altından geçmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına delalet eder.

Rüyada gökkuşağının altından geçmek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, neşesini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada rengarenk gökkuşağı görmek hayal kırıklığına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada gökkuşağını tüm renkleriyle görmek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, ticaretinin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi gökkuşağı görmek girişimlerde bulunacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada gece gökkuşağı görmek eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur ve gökkuşağı görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments