Rüyada rengarenk gökkuşağı görmek

Rüyada rengarenk gökkuşağı görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, ilerleyeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına işaret eder.

Rüyada rengarenk gökkuşağı gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin asıl niyetleri üzerine detaylı düşünmeniz ortaya çıkan bir fırsatı geri çevirmenize ya da kullanmamanıza neden olabilir.

Rüyada rengarenk gökkuşağı görmek geçim kolaylığı yaşayacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine alamet eder.

Rüyada iki tane gökkuşağı görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökkuşağını tutmak güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökkuşağı görüp dilek dilemek eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada gökkuşağına dokunmak daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine inanılır.

Rüyada birden fazla gökkuşağı görmek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur ve gökkuşağı görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökkuşağı altından geçmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments