Rüyada yağmur ve gökkuşağı görmek

Rüyada yağmur ve gökkuşağı görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur ve gökkuşağı gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya çalışan kişilerden sakınmak için özel yaşamınızda veya iş hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada yağmur ve gökkuşağı görmek gelişiminin hız kazanacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada yağmurdan sonra gökkuşağı görmek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada gökkuşağının altından geçmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, hayatının zaferlerle dolacağına delalet eder.

Rüyada gökkuşağının resmini çekmek çok istediği bir şeye sahip olacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla gökkuşağı görmek dertlerin çözüme kavuşacağına, umutlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta gökkuşağı görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada gökkuşağının altından geçtiğini görmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rengarenk gökkuşağı görmek büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, yaşamını kolaylaştıracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments