Rüyada gökkuşağını tutmak

Rüyada gökkuşağını tutmak başarıların devamlı olacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, elinin döneceğine, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret eder.

Rüyada gökkuşağını tutmak gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz yaşamın tadına varmanız için gerekli desteği sağlıyor.

Rüyada gökkuşağını tutmak bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına delalet eder.

Rüyada yağmur ve gökkuşağı görmek canının sağ olacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına delalet eder.

Rüyada gökkuşağına dokunmak sadece kendisini düşüneceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine inanılır.

Rüyada birden fazla gökkuşağı görmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada mavi gökkuşağı görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada gökkuşağı altından geçmek ağız tadının kaçacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına delalettir.

Rüyada gece gökkuşağı görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökkuşağını tüm renkleriyle görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments