Rüyada gökkuşağına dokunmak

Rüyada gökkuşağına dokunmak iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, rızkının kesilmeyeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada gökkuşağına dokunmak gördüyseniz:

  • Kendinize yüksek hedefler koymalısınız.

Rüyada gökkuşağına dokunmak stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada gökkuşağının altından geçtiğini görmek bazı kaynakların tükeneceğine, kişinin kazancının çoğalacağına inanılır.

Rüyada gökkuşağı altından geçmek ağlayacağına, strese gireceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına alamet eder.

Rüyada yağmurdan sonra gökkuşağı görmek rahat bir hayat sağlayacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıkta gökkuşağı görmek çeşitli gelişmeler yaşayacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine yorulur.

Rüyada birden fazla gökkuşağı görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada renkli gökkuşağı görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına yorulur.

Rüyada rengarenk gökkuşağı görmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments