Rüyada birden fazla gökkuşağı görmek

Rüyada birden fazla gökkuşağı görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, büyük bir üzüntü yaşayacağına, adının her yerde geçeceğine, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla gökkuşağı gördüyseniz:

  • Herşeyi kontrol altında tutabilirseniz bazı tartışmalardan kaçınmanız mümkün olabilir.

Rüyada birden fazla gökkuşağı görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli gökkuşağı görmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada mavi gökkuşağı görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökkuşağını tutmak hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize delalettir.

Rüyada gökkuşağı renkleri görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada yağmur ve gökkuşağı görmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile allah’ın yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökkuşağını tüm renkleriyle görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece gökkuşağı görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments